Nytt sätt att handla online

Det finns ett nytt sätt för företag att sälja sina produkter på och det heter live shopping. Det blev snabbt en stor hit i Kina när de först blev tillgängligt på marknaden. Live shopping har funnit i Europa sedan mitten på 2020 och vi tror att det här är framtiden inom shopping. Få den hjälp ditt företag behöver för att få fart på handeln i dessa pandemitider.

Hur fungerar det?

Med hjälp av denna smarta streamingtjänst kan du som företagare visa upp dina produkter i realtid, till exempel i din klädbutik. Du kan visa upp de plagg som kunden vill se och kunden kan ställa frågor direkt via streamingtjänsten under tiden. Kunden kan även handla samtidigt som ni provar ut plaggen,

Framtidens shopping

Live shopping har gått fram som en lavin sedan det blev tillgängligt på marknaden, speciellt eftersom vi har en pågående pandemi i världen. Det är ett otroligt smidigt sätt att sälja sina produkter på och vi tror att live shopping är den nya stora grejen inom e-handel som kommer ta världen med storm. År 2019 såldes varor för ungefär 60 miljarder dollar via live shopping och under 2020 uppgick det till hela 242 miljarder dollar – det är en ökning med 400 procent på enbart ett år.