Få hjälp att göra medvetna val


Som vanligt tar du ditt kaffe denna måndag morgon och sätter dig vid skrivbordet och allt rullar på som vanligt. Tristessen brer ut sig och du gör det som är nödvändigt och när dagen är slut går du hem och tycker att livet är allmänt tråkigt. Även om det kan kännas som att du inte kan påverka din situation, så går det faktiskt. Läs mer på denna sida.

Coaching ett sätt att ta tag i sitt liv

När det gått slentrian i ditt arbetsliv och inga utmaningar finns, kan det vara dags med coaching. Det kan vara svårt att veta vad du vill i livet, men oftast handlar det mest om att du inte tagit dig tid till att fundera. De flesta arbetar på utan att vara medvetna om sina val. Det ena leder bara till det andra. Som följd av detta kan du hamna i en depression som är svår att ta sig ur. Ta därför chansen och tala med en coach innan det är försent.

Psykosyntes – så fungerar den

I psykosyntes lägger ni vikten vid att hitta dina styrkor och att bli den du verkligen är. För att hitta rätt, utgår du ifrån din uppväxt. En tillbakablick på dina relationer under uppväxten hjälper dig att förstå dina inre processer bättre.